Thursday, October 29, 2009

nak layout yang macam itu..

sekejap tadi ku telah berexperimentasi demi melawakan blogku..pusing2 dalam dunia maya mencari ilham..setelah lama merewang2 ku terserempak dengan blog tutorial..

layout 3 column..

slrupp..macam best lak..buleh ku belajar menda yang baharu..berbekal kan mate yang semakin sepat seperti Sepetdotblogspot (huhu..terkutuk lak..sori cik puan) sebab mengantuk dan dua batang jari telunjuk ku..ku gagahi diri di malam hari untuk menukar layout ku ini..

sejam bersendiri bersama dunia fantasi..impian ku terkabul..ku berjaya dengan satu experimentasi sahaja..blog ku kelihatan anggun ayu gagah dan perkasa..

biar pun hakikatnye masih belum sempurna..tapi ku puas..terasa ingin menari sewang (tarian orang asli pahang) sambil layan lagu linkin park leave out all the rest..lalala~~

namun..
hajat ku x kesampaian..huhu..ni semua sebab ump la ni..asal la x letak je line streamyx satu kat bilik ku..kan best je ku wat pape yang ku suke..

betul ke kalu gune 3 column akan melambatkan proses membuka page?
sila bagi komen kalau anda anda dan juga anda rajin ye..

13 comments:

mr ridhi said...

aku agak xde yang akan komen sebab tenet ump cam kura2 sakit sendi sbb gout..
slow yang amat..kn3?
xkira..aku nk tukar jugak bile2 aku free nnt..
hahaha..

Wahida said...

nak internet laju?kat canselari lame mmg laju...atau gi kat osc...hehehe

Azi$M@t_BaDU+ said...

aku baru buleh tenet kt c9
hahahahhaha...
time nie pkul 4.42 pagi...
yahoo...
epinye....
hahahhahahah

ALiE said...

hmmm..
sila lawati page saya untuk merasai dunia 3 kolum..
dy akan slow bila banyak widget y x berfaedah itu..
kurangkan widget maka kelancarannya bertambah
sekian.

mr ridhi said...

wahida:
xbesh la kat situ..
xde privacy lgsg..
xkan nk baring2 kat kaki lima..
papepon
tq for comment..

mr ridhi said...

ismat:
hebat2..
long life ump..
lalala~~

mr ridhi said...

hahaha..
wekk..
tq gemokk..

YobSumo said...

aku tidak rasa begitu.

yg jadi lembab sebab bila 3 column lagi banyak lah widget2 yg kau nk tarok kan. itu yang jadi lembab.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

layout ni kena hati2 kadang2 abes lari sume coding!

Eagles said...

layout 4 colum takde?

alie said...

http://sepisendirian.blogspot.com/

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kite dh lama xtukar layout

hisham said...

salam bro...sume bergantung pd speed tenet...tp aku tener slow pun ok je 3 column
yg wat slow coz ade mcm widjet...