Thursday, October 29, 2009

nak layout yang macam itu..

sekejap tadi ku telah berexperimentasi demi melawakan blogku..pusing2 dalam dunia maya mencari ilham..setelah lama merewang2 ku terserempak dengan blog tutorial..

layout 3 column..

slrupp..macam best lak..buleh ku belajar menda yang baharu..berbekal kan mate yang semakin sepat seperti Sepetdotblogspot (huhu..terkutuk lak..sori cik puan) sebab mengantuk dan dua batang jari telunjuk ku..ku gagahi diri di malam hari untuk menukar layout ku ini..

sejam bersendiri bersama dunia fantasi..impian ku terkabul..ku berjaya dengan satu experimentasi sahaja..blog ku kelihatan anggun ayu gagah dan perkasa..

biar pun hakikatnye masih belum sempurna..tapi ku puas..terasa ingin menari sewang (tarian orang asli pahang) sambil layan lagu linkin park leave out all the rest..lalala~~

namun..
hajat ku x kesampaian..huhu..ni semua sebab ump la ni..asal la x letak je line streamyx satu kat bilik ku..kan best je ku wat pape yang ku suke..

betul ke kalu gune 3 column akan melambatkan proses membuka page?
sila bagi komen kalau anda anda dan juga anda rajin ye..

16 comments:

mr ridhi said...

aku agak xde yang akan komen sebab tenet ump cam kura2 sakit sendi sbb gout..
slow yang amat..kn3?
xkira..aku nk tukar jugak bile2 aku free nnt..
hahaha..

Wahida said...

nak internet laju?kat canselari lame mmg laju...atau gi kat osc...hehehe

Azi$M@t_BaDU+ said...

aku baru buleh tenet kt c9
hahahahhaha...
time nie pkul 4.42 pagi...
yahoo...
epinye....
hahahhahahah

ALiE said...

hmmm..
sila lawati page saya untuk merasai dunia 3 kolum..
dy akan slow bila banyak widget y x berfaedah itu..
kurangkan widget maka kelancarannya bertambah
sekian.

mr ridhi said...

wahida:
xbesh la kat situ..
xde privacy lgsg..
xkan nk baring2 kat kaki lima..
papepon
tq for comment..

mr ridhi said...

ismat:
hebat2..
long life ump..
lalala~~

mr ridhi said...

hahaha..
wekk..
tq gemokk..

YobSumo said...

aku tidak rasa begitu.

yg jadi lembab sebab bila 3 column lagi banyak lah widget2 yg kau nk tarok kan. itu yang jadi lembab.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

layout ni kena hati2 kadang2 abes lari sume coding!

Eagles said...

layout 4 colum takde?

alie said...

http://sepisendirian.blogspot.com/

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kite dh lama xtukar layout

hisham said...

salam bro...sume bergantung pd speed tenet...tp aku tener slow pun ok je 3 column
yg wat slow coz ade mcm widjet...

فاتن الصاوى said...



شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

فاتن الصاوى said...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره
شركة رش دفان بالدمام

فاتن الصاوى said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالطائف
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض